top of page
Черный фон

Kacsagondolatok

Vannak olyan emberek, amik egy más, sokkal mesésebb világot élnek, mint mi. A körülöttünk lévő világot színek, árnyalatok és fénycsillinások összességének fogják fel. Fontos számukra az, hogy ezt a felfogást másokkal is megosszák. A többiek művészeknek hívják őket.

 

 A világ most az internetre költözik, és a művészet is követi ezt a tendenciát. Ennek számos jó oldala is van: így a művészet gyorsabban éri el az embereket, olcsóbbá és gyorsabbá teszi ezt az érintkezést. Végül is csak egy dolog esik ki: a személyes érintkezés a művésszel.

 

Látjuk, hogy manapág ugyanúgy, mint sok-sok évvel ezelőtt fontos a művészeknek, hogy fizikai módon állítsák ki műveiket. Ennek ellenére a lehetőségeik sajnos korlátozottak, és a művészek közötti félreértések sem segítik kibontakozásukat.

 

Azt hisszük, hogy eljött a változás pillanata. Nem akarunk többé hallgatni, hallgatásban művészkedni. Történelmet akarunk írni: a városunk, az utcánk, a közösségünk történelmét. Olyan vibrációkat akarunk teremteni, amelyek a világ minden művészét megérintik.

 

Azt akarjuk, hogy minden festő érdekesen, érzelemteljesen éljen, mert akkor mi is jól járunk.

Черный фон

Az Aranykacsa célja

Emiatt nyitjuk meg a Golden Duck Galériát. Azt hisszük, elmúlt a komor komolyság ideje. Másra vágyunk: egyszerűségre, emberiességre, örömre és emberi kapcsolatokra van szükségünk. És ezt biztosítjuk is!

 

Azt akarjuk, hogy a galériánk ne a hagyományos komoly vonalat képviselje. Arról álmodunk, hogy a galériánk a megújulás, az újdonság, a színek tere legyen.

 

 

Meghívjuk Magát is, hogy ezen kis művészeti univerzum részévé váljon!

Mit biztosítunk?

Hely

160 nm kiállítótér a Ráday utcában, Budapest egyik legfrekventáltabb környékén, ahol a turisták és a helyi lakosok egyaránt imádnak időt tölteni

Földszinti helyiség 10 m utcafronttal és nagy vitrinekkel, hogy utcáról is látható legyen a galéria

Felszerelés

Fókuszálható fénnyel és állítható színhőmérséklet-beállítással rendelkező LED spot-lámpák

Általános mennyezeti világítás magas CRI értékkel (90+)

Strapabíró képtartó rendszer: kampóink 5 kg terhelést is kibírnak darabonként, a zsinórjuk meg átlátszó műanyagból készültek, így szinte láthatatlanok

Események

Kiállítások minden módra: személyes vagy csoportos kiállítások festőknek, szobrászoknak, egyéb vizuális művészeknek 

Kísérő események szervezése: bemutató, állófogadás, kisebb verseny, tombola, előadás, szeminárium tartható nálunk

Növekedés

Teljeskörű online megjelenés: a kiállítást a weboldalon, a Facebook és Instagram oldalainkon jelenítjük meg, illetve a YouTube-ra is kerülnek fel videók

 

Nemzetközi együttműködés: lehetőséget nyerhet arra, hogy külföldi partnereinknél állítsa ki művészetét, vagy egyéb módon külföldre értékesítse művészetét

Pályakezdő és fiatal művészek támogatását is vállaljuk!

Черный фон

Beszéljünk!

Aktív, életvidám és érdekes embereket keresünk ország- és világszerte, akik meg szeretnék osztani művészetüket a világgal, amely lehet festészet vagy szobrászat terén akár. Egyetlen megkötés létezik: a művek mérete meg kell hogy egyezzen galériánk méreteivel.

+36 30 219 1043

+36 20 250 6441

  • White Facebook Icon

Find us on Facebook

bottom of page