top of page
Költészet napja. Poetry day
Költészet napja. Poetry day

Thu, Apr 11

|

Budapest

Költészet napja. Poetry day

Ötödik Évszak koncertje a költészet napja alkalmából. A koncert két felvonásból áll. A koncert előtt és a szünetben állófogadással várjuk vendégeinket!

Registration is closed
See other events

Time & Location

Apr 11, 2024, 6:00 PM – 9:30 PM

Budapest, Budapest, Ráday u. 31a, 1092 Hungary

About

Ötödik Évszak havonta egyszer lép fel a Golden Duck Galériában. Az esemény egyedi lehetőséget biztosít a vendégeink számára, hogy kötetlen atmoszférában, minőségi borok mellett élvezzék a kortárs magyar zenét és jobban megismerhessék a zenekar tagjait. A koncert közben betekintést nyerhetnek a zenealkotás folyamatába, a zenészek személyes történeteibe, motivációikba, ugyanis ezen fellépés nem olyan, mint egy hagyományos előadás - nálunk sokkal kötetlenebb programmal várjuk Önöket!

Kapunyitás: 18:00

Előadás kezdete: 19:00

Előadás vége: 21:30

Schedule


 • 1 hour

  Kapunyitás (Gate opens)


 • 20 minutes

  Tárlatvezetés (Presentation of the exhibition)

3 more items available

Reservation

 • Standard

  Kapunyitás (Gate opens): 18:00 Előadás kezdődik (Concert time): 19:00 A jegy korlátlan étel- és italfogyasztásra jogosít. This ticket includes unlimited wine and snacks.

  HUF 5,000.00
  Tax: VAT included
  Sale ended
 • Támogatói jegy. Sponsor Ticket

  Kapunyitás (Gate opens): 18:00 Előadás kezdete: 19:00 Ez a jegy azon kollégáink számára van fenntartva, aki támogatja a zenekar fejlődését. A jegy korlátlan étel- és italfogyasztásra jogosít. This ticket includes unlimited wine and snacks.

  HUF 3,000.00
  Tax: VAT included
  Sale ended

Total

HUF 0.00

Share the event

bottom of page